TopBadkamer.be
Levertijd

Maatwerk wastafel

Maatwerk wastafel

Ontdek de unieke maatwerk wastafels van TopBadkamer.nl. Onze maatwerk wastafel collectie biedt een breed scala aan stijlen en maten. Kies de perfecte maatwerk wastafel voor uw badkamer.

Maatwerk Wastafel

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een maatwerk wastafel in solid surface. De mogelijkheden zijn eindeloos, u kunt kiezen voor 1 of meerder geïntegreerde wastafels. De solid surface wastafels hebben een geïntegreerde afvoerdrain waardoor er geen bekersifon nodig is bij het plaatsen van de maatwerk wastafel. Bij elke bestelling wordt een duidelijke maattekening geleverd zodat u weet op welke positie de afvoer in de muur geplaatst moet worden.

Onze maatwerk wastafels zijn in een aantal kleuren leverbaar, zo hebt u niet alleen maar keuze voor mat wit, maar ook voor mat zwart of mat grijs of mat taupe. De maatwerk wastafels worden geleverd met verdekte ophangbeugels zodat u deze maatwerk wastafels ook vrij hangend kunt plaatsen. Het is ook mogelijk een maatwerk wastafel direct op een badmeubel te plaatsen waardoor de wastafel 12mm dik is.